Söndagens träning

Hur kunde man tro att det skulle vara så skönt att komma ut med mitt 6-spann. Någon minusgrad var det och vi gick ut och spände för de sex krabaterna framför fyrhjulingen. Det blev en ca 18 km lång tur med gnistrande frost runt omkring. Solen sken och turen gick bra. Hundarna arbetade som aldrig förr. Vart har snön tagit vägen?
Vi väntar och vi längtar sen blir det både längre och vitare turer.

Vinterkylan

Tänkte bara tala om att nu när kylan slog in så hade jag 11 små vänner som blev överlyckliga. Kylan är ju deras bästa vän. De saknar dock det där vita som ska ligga på marken för att de ska kunna stå framför släden och bara susa förbi de vita träden alldeles tysta. Vi väntar nu bara på att det ska komma lite snö. :-)

Träning

Hej!
Nu har Anders kört Kariittas 6-spann vilket innehåller Libra, Ursus, Sarah, Adde och Atlas tyvärr inte Dreama men istället Aries. De gick på bra enligt honom. De gick ca 18km på ungefär 1 timme.

Hundarna

Tjena mors! 
Vi har just nu 11 hundar. 9 Siberian Husky och 2 Alaskan Malamute. De äldsta Huskyna heter Libra och Ursus. Sedan är det Sarah efter henne är det Adde och Atlas som är bröder. Efter de är det vår lilla Dreama. Efter Dreama så har vi Aries som har fått sitt smeknamn efter vilket stjärntecken hon är född i. Efter de Huskyna har vi Zina och Zelda som också är syskon. Våra Malamutter är Yukon och Sitka som är syskon.

Administratörer

Hej!
Den här bloggen administreras av tre personer. Först och främst utav mig Chris som skriver i flera olika bloggar och även här när jag har tid. Sedan har vi Kariitta och Anders som också skriver här men inte riktigt vet hur man skriver i en blogg eller ens hur man loggar in för att skriva i en blogg. Jag kommer att försöka skriva lite oftare här och mera regelbundet. Vi får hoppas att även de andra två börjar lista ut hur man skriver i en blogg och hur man loggar in för att skriva i en blogg.
I den här bloggen kommer vi att skriva efter träningar och tävlingar.
Vi kan väl börja med SM i Mora där de andra två var med och tävlade och jag var handler... Det gick väl någorlunda. Däremot så vann våran vännina Britta sin klass med sin hund...

RSS 2.0